Ladaklubi enamaks, kui lihtsalt foorum!!!

Ladaklubi enamaks, kui lihtsalt foorum!!!

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
m
mess
Ladaklubi Liige
Postitusi: 847
Liitunud: 22 Apr 2002 11:45
Asukoht: Tartu
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Ladaklubi enamaks, kui lihtsalt foorum!!!

Postitus Postitas mess »

Ammust aega on heietatud teemadel, mis asi on Ladaklubi, kas see on foorum ja tema liikmeskond, või midagi muud. Kõneaineks on olnud ka Klubi registreerimine mittetulundusühinguna, kuid seni pole midagi käegakatsutavat sellel suunal toimunud.

Pikkade vaidluste tulemusena oleme tänaseks jõudnud nii kaugele, et oleme aru saanud:
1. ladaklubi.ee foorum ei ole Ladaklubi!
2. klubi kui sellist pole siiani sisuliselt olemas olnud, kuna puudub igasugune struktuurne alus!
3. senises ?moodustises? on hulgaliselt liikmeid, kes on aktiivsed ning kes on valmis ja tahavad puudu olevat struktuuri luua, et klubi muutuks hägusest massist millekski käegakatsutavamaks!

Seepärast oleme koostanud omalt poolt dokumendi, mida kutsume Eesti Ladaklubi põhikirjaks http://www.ladaklubi.ee/Ladaklubi_p6hikiri.pdf ning kokku pannud Ladaklubi juhatuse millele tuginedes tegutseksime edasi ametliku seltsinguna. Loodava seltsingu omandusse läheksid hetke seisuga ladaklubi.ee foorum ning kõik seni serveri rendiks ning 2004. aasta Lada Campiks ülelaekunud rahalised vahendid.

Loodav seltsing võtab enda kanda edasise foorumi haldamise ning Ladaklubi ürituste korraldamise ning kohustub tema käsutusse läinud vahendeid kasutama Põhikirjas mainitud eesmärke silmas pidades.

Kõigil, kes on Põhikirjaga tutvunud, kes aktsepteerivad seda ning kellel on kindel soov ja tahtmine võtta endale Ladaklubi liikmeks saamise õigused ning kohustused, on võimalik anda endast märku tehes käesolevasse teemasse postituse sisuga:

?Mina <Inimese nimi> alias <foorumi kasutajanimi> soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.?

Vastavat postitust võetakse kui liikmeks astumise avaldust esitatuna klubi juhatusele.




Eesti Ladaklubi juhatus koosseisus:

Ilvar Tiisler
alias Jeejee

Olavi Seli
alias Olaaf

Mehis Pärn
alias Mess

edit by olaaf: põhikirja lingi süntaksi parandus
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
l
laizk
Suletud kasutaja
Postitusi: 173
Liitunud: 01 Jaan 2002 02:00

Postitus Postitas laizk »

?Mina <Marko Talur> alias <laizk> soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.?


PS! kui palju on sisseastumismaks ja kui palju pidev maks?
v
Valdz
Aasta Projekt
Postitusi: 612
Liitunud: 04 Mai 2002 17:33
Asukoht: Jüri
Autod: 1971 BA3-2101
Kontakt:

Postitus Postitas Valdz »

?Mina Indrek Valdmann alias Valdz soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.?
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Postitusi: 2074
Liitunud: 29 Okt 2002 11:32
Asukoht: Tallinn
Autod: 2x2102,21013 & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

?Mina Marten Kütt alias must kytt soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.?
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja
Postitusi: 1316
Liitunud: 03 Dets 2003 21:37

Postitus Postitas GTA »

?Mina Sander Sepp alias GTA soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.?
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
k
kirves
Foorumi kasutaja
Postitusi: 38
Liitunud: 25 Juun 2003 13:24
Asukoht: Rakvere
Autod: 06,07,Niva

Postitus Postitas kirves »

?Mina Peep Puusik alias kirves soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.?
e
euro666
Suletud kasutaja
Postitusi: 36
Liitunud: 01 Jaan 2002 02:00

Postitus Postitas euro666 »

?Mina Ragnar Hulkko alias euro666 soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.?
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Postitusi: 1451
Liitunud: 06 Nov 2003 21:53
Asukoht: Kärdla
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

?Mina <Joonas Väärtnõu> alias <Jonx666> soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.?
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
Kasutaja avatar
Ronn
Ladaklubi Juhatus
Postitusi: 570
Liitunud: 22 Jaan 2003 22:41
Asukoht: Tallinn
Autod: 21043 - 2.0L
Kontakt:

Postitus Postitas Ronn »

?Mina <Ronald Hansson> alias <Ron> soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.?
e
elucas
Suletud kasutaja
Postitusi: 49
Liitunud: 01 Jaan 2002 02:00

Postitus Postitas elucas »

Mina <Jaanus Rohumets> alias <elucas> soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.
Kasutaja avatar
zajetz
Ladaklubi Liige
Postitusi: 1085
Liitunud: 14 Nov 2002 15:31
Asukoht: Tallinn, Nõmme(Pääsküla)
Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid

Postitus Postitas zajetz »

Mina <Sander Tomingas> alias <zajetz> soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.
Kasutaja avatar
berg
Foorumi kasutaja
Postitusi: 751
Liitunud: 31 Mär 2002 13:31
Asukoht: pealinnas
Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
Kontakt:

Postitus Postitas berg »

?Mina Mario Amberg alias berg soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.?
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
z
zikz
Foorumi kasutaja
Postitusi: 346
Liitunud: 08 Veebr 2003 22:12
Asukoht: Tallinn
Autod: citroen,fiat,renault

Postitus Postitas zikz »

Mina <Martin Kivit> alias <zikz> soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.
m
mess
Ladaklubi Liige
Postitusi: 847
Liitunud: 22 Apr 2002 11:45
Asukoht: Tartu
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Tore teada, et huvilisi juba täitsa palju tulnud, püüame siis parandada ka omapoolse vajakajäämise ning räägime veidi plaanidest ning paljusid painavast rahalisest küljest.

Kõigepealt miks seltsing ja mitte mittetulundusühing. Pikaldase vaidlemise ja spetsialistidega konsulteerimise tulemusena jõudsime järeldusele, et meie esmaseks vajaduseks pole mitte juriidiline kest koos sellega kaasnevate kohustustega riigi ees vaid korralikult toimiv organisatsioon, mis on selgelt püstitanud oma eesmärgid ning piiritlenud liikmeskonna. Olemasolev seadusandlik raamistik annab seejuures üsna suure tegutsemisvabaduse ka seltsinguna, mistõttu otsustasime, et katsume kõigepealt ehitada üles organisatsiooni, ehk klubi tema õiges tähenduses ja alles siis, kui peaks osutuma vajalikuks, võime registreerida end ka ametliku mittetulundusühinguna.

Meie juhatusena näeme oma tegevuses eelkõige järgmisi eesmärke, mis vajavad täitmist:
1. Ladaklubi liikmeskond tuleb selgelt piiritleda, sest praegune foorum on liialt hägune. Seda eesmärki täidavad nii põhikiri, juhatus, kui kõikvõimalikud liikmeks oleku tingimused
2. Aidata inimestel üksteist tundma õppida ning olla igati toeks nende omavahelisele läbikäimisele. Selle juurde käivad kõikvõimalikud üritused ja ettevõtmised. See ei tähenda, et juhatus hakkab neid iga kord ise korraldama, vaid juhatus ka aitab teistel liikmetel korraldust läbi viia.
3. Töötada välja klubi sümboolika ning reguleerida veidigi selle kasutamist. Et oleks võimalik eristada, kes on tegelikult klubiga seotud ja kes mitte, et vältida halba kuulsust
4. Korrastada praegu küllaltki segi paisatud foorum ning teha klubile korralik kodulehekülg
5. Soodustada läbikäimist teiste sarnaste ühendustega nii kodus, kui välismaal.

Seda võiks kokkuvõtlikult nimetada juhatuse kokkuvõtlikuks programmiks ning loodava klubi eesmärkideks.

Meieni on jõudnud ka üksikuid küsimusi põhikirja punktide kohta ning sellest, milliseks kujunevad liikmete rahalised kohustused:
1. Kas alla 18 aastased ja ilma ladata inimesed ei saagi Ladaklubi liikmeks astuda? Põhikiri näeb ette tingimused, mida liige või selle kandidaata peaks täitma. Samas on juhatusel õigus otsustada (küsides kasvõi selleks nõu kõigi liikmete ehk üldkogu käest) iga liikme puhul tehtavate erandite üle. Seega, kui liige suudab ennast tõestada muudel viisidel, võidakse talle liikmestaatus omistada ka kõiki tingimusi täitmata. (Pealegi on olemas noorliikme staatus alla 18 aastastele, kellel on kõik sarnased õigused va hääleõigus üldkogul ning õigus kuuluda juhatusse)
2. Põhikiri ei sätesta allstruktuuride loomist (nivamehed, samaramehed, rallimehed jne) - samas põhikiri seda ka ei keela. Kuna kõik on alles üsna algusjärgus, siis püüame käima saada klubi kui tervikugi, kui tarvis, on hiljem erinevaid allstruktuure või sektsioone võimalik alati luua
3. Millised varalised kohustused liikmetele kaasnevad? Otsustasime, et kuna klubil on teatav algkapital olemas, siis pole lähimal ajal sisseastumismaksu tarvis kehtestada. Samas on plaanis sisse viia alates uuest aastast liikmemaks. Selle summa suurus on hetkel veel lahtine, kuid välja on käidu idee, et see võiks jääda 50 - 100 EEK vahele. Maksu eesmärk on ühelt poolt olla piisavalt väike, et mitte koormata, samas olla piisav, et katta elementaarsed kulud ja hoida eemal "ühe öö liblikad."

Loodan, et suutsin anda vastuse nii mõnelegi küsimusele, kui midagi on veel ebaselge, siis oleme valmis täpsustama. Praegu on just õige aeg teha enesele asjad selgeks ning küsida. Meie soov on, et inimesed, kes liikmeks astuda soovivad ka tegelikult seda tahaksid ning mõtleksid tõsiselt , mis sammu nad teevad.
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
m
Marcuz
Foorumi kasutaja
Postitusi: 286
Liitunud: 05 Okt 2002 14:15
Asukoht: Tallinn/Harjumaa
Autod: Avensis 2.0i
Kontakt:

Postitus Postitas Marcuz »

?Mina <Markus Tamm> alias <Marcuz> soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.?
Hüvasti Punane Nool :\'( ..jäänud on mälestus hea...
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Postitusi: 1734
Liitunud: 08 Aug 2002 23:52
Asukoht: Tallinn, Nõmme
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

Mina, Martin Puusepp, alias PuZuP soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
b
Boxer
Foorumi kasutaja
Postitusi: 125
Liitunud: 31 Aug 2003 20:23
Asukoht: Harju mk, Harku v, MUraste küla, Muraka 55
Autod: Vaz 2103 - 1974
Kontakt:

Postitus Postitas Boxer »

Mina <Kristjan Olde> alias <Boxer> soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.
d
demon555
Foorumi kasutaja
Postitusi: 88
Liitunud: 08 Nov 2002 11:10
Asukoht: Tallinn
Autod: Golf 3, Z
Kontakt:

Postitus Postitas demon555 »

Mina <Mart Erbe> alias <demon555> soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.
Kasutaja avatar
robi
Ladaklubi Liige
Postitusi: 494
Liitunud: 10 Sept 2003 21:43
Asukoht: Tallinn
Autod: 2107 1992
Kontakt:

Postitus Postitas robi »

?Mina <Robert Mirski> alias <robi> soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks, aktsepteerides seejuures täielikult Klubi põhikirja ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi.?
e
E.R.I.K
Foorumi kasutaja
Postitusi: 18
Liitunud: 17 Sept 2003 22:01
Asukoht: Maardu
Autod: Vaz 2102 1974a. ; Ford Sierra 1991a.

Postitus Postitas E.R.I.K »

"Mina Erik Heinala alias E.R.I.K soovin astuda Eesti Ladaklubi liikmeks,aktsepteerides seejuures täielikult klubi põhikirja,ning juhatust ja olen valmis täitma klubi liikmeks oleku tingimusi."
Suletud