Otsin taga autot: VAZ 2101 1,2 43kw, 76a, roheline, Reg nr: 453 GAF

Otsin taga autot: VAZ 2101 1,2 43kw, 76a, roheline, Reg nr: 453 GAF

Ettepanekud ja probleemid
Kasutaja avatar
babyboy
Foorumi kasutaja
Postitusi: 6
Liitunud: 14 Mai 2012 13:16
Asukoht: TARTU

Otsin taga autot: VAZ 2101 1,2 43kw, 76a, roheline, Reg nr: 453 GAF

Postitus Postitas babyboy »

Tere
Loodan, et teema on õiges kohas. Ei hakkaks siin väga pikalt lobisema kõikidest detailidest.

Otsin taga oma nimel olevat autot:
* VAZ 2101
* REG nr: 453 GAF
* 1976 a
* 1.2, 43kw
* Tehasetähis: 21012016293

Viimati liikus seaduslikult see auto teedel 1998 aastal. Sellest ajast saadik kuni tänaseni, peaks olema see seisnud auto.

Auto arvatavalt sattunud kellegi kolmanda isiku kätte, koos auto, võtmete ja originaal dokumentidega. Kui jutt tõele vastab, võib auto eeldatavalt asuda kuskil VÕRUMAAL (kes teab, võibolla on hoopis kuskil mujal). Auto võis edasi liikuda 2011 kuni 2012 aastatel.

Isik, kes selle auto edasi parseldas, oli Kulno Eding. Auto võis asuda kas Elvas (seal need auto24 pildid tehtud) või oli see juba kuskile Võrumaale taluhoovi viidud vahepeal ja auto läks edasi nendest kohtadest.

Kulno Edingu poolne müügikuuutus antud autost Auto24-s:
http://www.auto24.ee/used/529331

Pilt Autost:
Pilt
Pilt


Kahjuks Kulno Eding hoiab minust eemale, ei tea tema sellest autost eriti midagi, ei tea tema nö uue "ostja" nime, telefoninumbrit ega aadressi. Lisaks ei teinud ta ka mingeid müügilepinguid jne. Ühesõnaga kui toru vastu võtab, räägib kõgest muust peale auto ja vabandusi on võtta niiet võhe pole, et miks infot ei ole või miks anda ei saa.
Lisaks antud isik tegeleb pidevalt autode ostu-müügiga. Enamasti tegu vanade autodega, nagu VAZ, LADA, GAZ; lisaks ka vanad USA autod, lisaks Chryslerid, ja MB autod (seal 00 aasta omad kuni vanad haruldlused, näiteks SEL, W114, G klass, SLC jne).

Igatahes nii: mina olen tänaseni selle auto omanik ning ma otsin oma autot taga.

Kui Teil on mingit infot, kus võiks auto asuda, palun võtke ühendust.
Kui Teil on infot, et teate, kes autot kasutab või kelle garaažis see seisab, palun võtke ühendust.
Kui hoopis keegi foorumi kasutaja on selle auto soetanud, palun võtke ühendust.
Või kui see auto on kellegi Teie sõprade/tuttavate käes, palun võtke minuga ühendust.

Kontakt:
Andrus
+37253861407
või
e-mail: quattrors6t@gmail.com
Ise asun Tartus.

Loodan, et antud teemast on kasu ja ma saan kontakti inimesega, kelle käes hetkel auto reaalselt on ja me ajaksime selle inimesega probleemsed asjad omavahel korda.
Tänan.
t
teadmatu
Foorumi kasutaja
Postitusi: 4
Liitunud: 26 Juul 2012 23:10
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas teadmatu »

Hei,

Pole küll infot auto asukoha kohta, kuid väike nipp kuidas teha uuele "omanikule" auto kasutamine võimatuks.
Kuna auto on Teie nimel, siis on lihtne. Logige ID-kaardiga sisse paberivabasse ARKi (nüüd siis MNT amet) ning võtke ta ajutiselt arvelt maha. Kehtib see ajutiselt arvelt maha võtmine 2 aastat. Kui uus "omanik" pole suutnud selle aja jooksul ikka autot enda nimele kirjutada, siis korrata eelpool mainitud tegevust.

Välistab see võimaluse auto kuritarvitamise Teie nimelt.

Loodan, et oli natuke abi :)

Tervitades
a
ando
Ladaklubi Liige
Postitusi: 1166
Liitunud: 07 Dets 2005 22:12
Asukoht: Tartu
Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif

Postitus Postitas ando »

Samuti üks variant, millega saate protsessi käima lükata, on viies oma ostu-müügi lepingu eksemplar Maanteeametisse ja siis on see juba inimese mure, kellele te auto müüsite. On endalgi olnud probleem autot müües, kui lubadust 2 päeva pärast ümber vormistada ei täidetud. Lasin viia ostu-müügi lepingu enda osapoole MNT kontorisse ja siis oli küll auto minu nimel, kui tegelik omanik uus isik. Aitab lahendada juriidilisi küsimusi. Kui aga seda lepingut ei ole, siis palju edu auto otsimisel!
Jõud taga, peab minema.
Kasutaja avatar
babyboy
Foorumi kasutaja
Postitusi: 6
Liitunud: 14 Mai 2012 13:16
Asukoht: TARTU

Postitus Postitas babyboy »

Tänan tagasiside eest.
Auto on juba ajutiselt arvelt maha võtetud. Ja seda tegevust on korratud juba pea 6 aastat.
Aga kuna seda pole tänaseni nn "uus omanik" arvele võtnud vaid hoopis kellegile kolmandale ise edasi müünud (2011-2012 vahel läks millalgi sellele kolmandale isikule edasi. Ise hakkasin selle auto asja uuesti uurima 2012 nov), siis ongi siiani see sama jama- et mina muudkui võtan ja võtan autot ajutiselt arvelt maha ja hetkeseisuga vist jäängi võtma.
Kui viimati auto juures olin siin 2009 aasta suvel, siis tolleks ajaks auto ikka veel ei sõitnud (vajas mingite jullade vahetust. Muidu võisidki teda käiama jääda), ja miskipärast arvan, et see vist ei sõida tänaseni. Ainukene lootus on see, et kui siit foorumist ei ole abi, et äkki, et äkki siiski kevadel see uus 3-s omanik võtaks auto ometi arvele ja see oleks minu kraest ära.

Kõige hullem on see, et minupoolne ostumüügilepingu eksemplar on Kulno Edingu käes ja seda ma ei ole temalt kätte saanud selle 6 aasta jooksul (tegin elu lollima vea sellega ja ei tahaks seda asja siin täpsemalt arutama hakata). Isegi mitte koopiat. Kulno väitel on minu leping selle uue, kolmanda omaniku käes. Aga see, et Kulno selle mulle tagasi annaks....:mad: seda on palju tahta.

On käidud ARKis rääkimas ja ega mul eriti variante ei olegi. Kuna ka ARKi juhataja sõnul olen ametlikult mina auto omanik, siis ongi kolm varianti:
1) kas jäängi ajutiselt maha võtma, kuniks uus omanik selle auto arvele võtab
2) kas saan uue omanikuga kokku ja ajan temaga asjad korda
3) teen avalduse ja kuulutan oma vara varastatuks ja lasen politseil asjaga tegeleda.
Sest ARK ei saa seda ka arvelt lõplikult maha võtta, kuna pole dokumente, pole reg. numbreid, pole autot, pole ka dokumente, mis autost on saanud (nt vanarauaks läinud jne). Niiet minu jaoks suht surnud ring.

Mina eelistaksin nr 2 varianti, et otsida uus omanik üles, asjad korda omavahel asjada ja asi oleks minu jaoks lõpetatud. Nr 1-ga enam ei soovi tegeleda. Ja kui miskit lähikuudel ei selgu, siis läheb käiku variant nr 3.

Ma tõesti enam ei mäleta täpselt, mis Kulno mulle telefonis ükskord uue auto omaniku kohta väitis, et kas ta oli nüüd noorem või keskeas mees (Kulno ise juba 50 juures). Seega kui on tegu keskeas inimesega ja kes elab kuskil maal Võrumaal, siis ma küll ei usu, et tema oleks Facebook'i kasutaja ja saaks antud asjast teada. Aga minul pole selle vastu midagi, võib ka sinna panna. Võibolla leiabki sealt kiiremini üles inimese, kelle käes see auto reaalselt on.

See VAZ ongi minu esimeseks ja kõige problemaatilisem automüügikogemus. Hilisemate autode müümisega erilisi probleeme ei ole. Ainult see, et mõni on tõesti pea kuu minu mine all sõitnud, aga selle lahendas osutumüügipaberi ARKi viimine ja asi oli lahendatud. Teine oli nii, et sai auto ajutiselt arvelt maha võetud ja paari päevast oligi juba uue omaniku nimel ja kõigi ülejäänu korral olen autot müües läinud ostjaga ARKi kohapeale ja probleeme pole esinenud. Aga jah, minu esimene, nö poisikesena müüdud auto jah probleemiks tänaseni.
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Postitusi: 2371
Liitunud: 12 Dets 2005 17:55
Asukoht: Keila
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Kui auto sinu nimel, siis sa pead saama ta arvelt maha võtta. Hoolimata sellest, et sul pole dokumente, ega autot ennast..
Just hiljuti isa võttis ühe masina arvelt maha ilma dokumentide ja auto olemasoluta, reg. numbrid vist olid olemas. Pidi tegema avalduse ja täitma paar paberit ja kõik.
Tahavad teada, et mis auto kerest, mootorist ja akust sai. Emex, müüdud, müüdud. Lihtne..
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Postitusi: 1451
Liitunud: 06 Nov 2003 21:53
Asukoht: Kärdla
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

Samamoodi nagu reiner on teinud, olen käitunud ka mina. Arkis kirjutad avalduse, et mis autost on saanud ja ongi kõik. Lihtsalt ütled, et auto on vanarauaks viidud ja ongi kõik.

Nii olen saanud 3 autot enda nimelt ära.
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Postitusi: 1029
Liitunud: 13 Mär 2004 11:10
Asukoht: Harjumaa, Kose vald
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

See asi enam nii ei toimi. Vähemalt Saue ARK nii kaks nädalat tagasi teha ei saanud. Kirjutasin küll avalduse, et auto läks vanarauda, aga kuna alates 2011 aastast vajab ARK selleks et autot arvelt mahavõtta tõendit selle kohta, et auto läks ümberkäitlemisele ja seda tõendit saavad väljastada ainult vastavat luba omavad asutused(romulad, vanaraua kokkuostjad). Seadus ei kehti juhul kui tegemist ei ole M või N kategooria sõidukiga. M kategooria sõidukit ei oldud nõus avaldusega maha võtma. Saigi siis ajutiselt ainult arvelt maha võetud. Kuniks leian mooduse või parandatud seadus välja tuleb.
Muidugi võiks proovida veel mõnda teist ARK bürood, kui keegi oskab vihjata, kus neile ka avaldused sobivad ja lammutustõendit ei nõua.
Edu auto otsingul! Kummitusi arvel hoida on jah kehva eriti kuna probleemid võivad endiselt Sinu kaela veereda, olenemata sellest, et ajutiselt arvelt maha oled võtnud.
a
Arvos
Foorumi kasutaja
Postitusi: 1103
Liitunud: 31 Jaan 2010 22:57
Asukoht: Tallinn, Saue
Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131

Postitus Postitas Arvos »

 
Mikk kirjutas:See asi enam nii ei toimi. Vähemalt Saue ARK nii kaks nädalat tagasi teha ei saanud. Kirjutasin küll avalduse, et auto läks vanarauda, aga kuna alates 2011 aastast vajab ARK selleks et autot arvelt mahavõtta tõendit selle kohta, et auto läks ümberkäitlemisele ja seda tõendit saavad väljastada ainult vastavat luba omavad asutused(romulad, vanaraua kokkuostjad). Seadus ei kehti juhul kui tegemist ei ole M või N kategooria sõidukiga. M kategooria sõidukit ei oldud nõus avaldusega maha võtma. Saigi siis ajutiselt ainult arvelt maha võetud. Kuniks leian mooduse või parandatud seadus välja tuleb.
Muidugi võiks proovida veel mõnda teist ARK bürood, kui keegi oskab vihjata, kus neile ka avaldused sobivad ja lammutustõendit ei nõua.
Edu auto otsingul! Kummitusi arvel hoida on jah kehva eriti kuna probleemid võivad endiselt Sinu kaela veereda, olenemata sellest, et ajutiselt arvelt maha oled võtnud.
Täpselt nii. Ei saa. Jäädki ajutiselt maha võtma. Kui on varastatud, ka siis ei saa. Siis jääb registrisse viieks või kümneks aastaks (ei mäleta täpselt numbreid) ning seejärel kaob iseenesest arvelt. ARK-i töötaja, kellega sel teemal suhtlesin, ütles, et tal endal varastati auto ja nii ongi ja kõik.
Neid konkreetseid lahendeid kus eespool vastupidist kinnitati, tahaks ise näha. Aastal 2006 auras Transit maja eest minema ning mõni aeg, vist paar aastat hiljem, hakkas LKF kolmekordset kirvest läbi täituri kindlustamata aja eest välja pressima. Kõne LKF-i, milles olin päris kuri ja kui uurisin mis raha nad tahavad varastatud masina eest saada kindlstuse näol, pidid nad võtma mendist varguse fikseerimise ning seejärel nõudest loobuma. Seda nad tegidki pärast kontrollimist. Helistasid tagasi ja teatasid, et pole midagi nõuda, masin on tõepoolest varastatud.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Postitusi: 2371
Liitunud: 12 Dets 2005 17:55
Asukoht: Keila
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

No ma ei tea. Mul isa käis eelmine sügis (novembris) autot arvelt maha võtmas Saue ARK'is nii, et kaasas oli ainult reg. numbrid. Auto polnud tehtud ülevaatust ega kindlustust juba umbes 10 aastat, dokumendid kadunud, auto ammu kokkuostus. Polnud ühtegi tõendit kuskilt romulast ega kokkuostust. Teha tuli avaldus ning see saadeti edasi kuskile (arvatavasti peamajja) komisjoni, kus tehti otsus ning auto võeti arvel maha.

Lisaks veel see, et kui sa isegi praegu viid auto (kasvõi ainult kere) kokkuostu, siis tahavad nad saada dokumente, mis tõendavad, et auto on sinu oma (teh. pass ja vajadusel ostu-müügi leping). Siis võtab kokkuost ise arvelt maha. Samas kui lõikad auto paariks-kolmeks tükiks, siis ei huvita enam kedagi, kas auto on arvel ja sinu oma või mitte.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Postitusi: 1451
Liitunud: 06 Nov 2003 21:53
Asukoht: Kärdla
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

 
Mikk kirjutas:Muidugi võiks proovida veel mõnda teist ARK bürood, kui keegi oskab vihjata, kus neile ka avaldused sobivad ja lammutustõendit ei nõua.
Hiiumaa Arkis igaljuhul seda lammutustõendit ei nõuta. Küsitakse, aga kui ei ole, siis kirjutad selle kohta seletuse ja ongi kõik.
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Postitusi: 1029
Liitunud: 13 Mär 2004 11:10
Asukoht: Harjumaa, Kose vald
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

Mitte kõik kokkuostud ei või väljastada lammutustõendit ja samuti ka teha registritoiminguid. Täpsem nimekiri on MNT kodulehel üleval, kes seda tõendit väljastada võivad. Mul oli avaldus juba ARK minnes kaasas, kuna hommikul olin kontrollinud, mida mul vaja on, et arvelt saaksin mahavõtta. Kuna kirjas oli lammutustõend, siis kirjutasin kohe avalduse, kus selgitasin, et miks mul seda ei ole ja et lammutamise käigus ei ole tehtud kahju keskkonnale. Selle avaldusega käidi kuskil tagaruumis ära ja öeldi, et kahjuks ei saa sellist asja menetlusele võtta ja et minugususeid inimesi sama probleemiga on veel ja et tegeletakse hetkel seaduse muutmisega. Olin kuulnud jah, et on saanud ilma võtta, aga ju siis nüüd on seda asja rangemalt võtma kuna seaduse muudatusest on juba tükk aega möödas. Ja hetkel ma ei tea, kas näiteks Hiiumaal ükski kokkuostja omab õigust, et lammutustõendit väljastada.

Jah, kui auto on tükkideks lõigatud, ei küsita sult dokumente, kui kokkuostu viid.

NB! mõni moderaator võiks nüüd appi tulla ja siit teemast mitte kuuluva jutu välja tõsta.
Kasutaja avatar
babyboy
Foorumi kasutaja
Postitusi: 6
Liitunud: 14 Mai 2012 13:16
Asukoht: TARTU

Postitus Postitas babyboy »

Ma alles läinud nädalal käisin ARKi juhatajaga juttu ajamas antud auto kohta.

Jah, see nö kergelt arvelt mahavõtmine võis töötada varem, aga enam mitte. Selles saame tänada neid keskkonnaministreid ja keskkonnamäärusi.
Vist saab nii, et kui tood numbrimärgid tagasi ja kirjutad avalduse. Ja teine asi, et võetakse ka nii maha, kui kirjtuad avalduse, mis autoga on juhtunud. Aga siis tahetakse teada täpselt ja üksikasjalikult (soovituslikult siis juures kas pildid, mingid tsekid, vanaraua tõend vms), mis autost on saanud, kus see asub.
Kui ARKis käisin, proovisingi seda avalduse värki. Seepeale läkski töötaja taha, ehk ARK juhataja juurde, kes need asjad üksikasjalikult läbi vaatab, ja kes annab loa, kas võtta arvelt maha või mitte. Mind kutsusgi ARKi juhataja seepeale välja, temaga vestlema.
Ma ei tea, mis sinna avaldusse kirjutada tuleb, võibolla pole ma niivõrd luuleline. :) Aga see ei pidavat läbi minema, et kirjutada avalduse stiilis: " Avaldus. Auto, see see see andmetega, on hävinud koos reg. numbrite ja originaal dokumentidega. Lugupidamisega, Allkiri. " Ise kirjutasin natuke pikemalt aga ei midagi. Juhataja lükkas mu avalduse tagasi.

ARKi juhataja andis mulle juhtnööre, et mida teha ja mida mitte ja rääkisime erinevaid variante ka läbi. Muidugi üks lisavõimalus on see, et kui nüüd lähiajal seadust muudetakse (ma ei saanudki teada, et kuna siis täpsemalt), et äkki siis muudetakse see ARKist mahavõtmine ja romudega tegelemine luubi alla ja tehakse asi lihtsamaks. Seaduse muutusest rääkis nii juhataja kui ka töötaja seal leti taga. Aga jah, kuna see tuleb ja kas praegusesse muutusesse see sisse kijutatakse, see on omaette ooper veel.

Õnneks on üks hea asi see, et kui mina olen auto ajutiselt maha võtnud, ja kui sellel ajal ilmub kuskilt auto välja ja temaga tehakse mingit pahandust, siis see ei pidavat nö omaniku kraesse enam tagasi tulema. Seda väitis samuti ARKi juhataja. Aga minul tekkis ainult küsimus, et kes see teeb kindlaks siis, et kes selle pahanduse selle auto roolis korda saatis? Pärast tuleb välja nii nagu kõigega meie riigis, et alati on omanik süüdi, mitte see, kes selle auto roolis oli.

Minul ei ole selle vastu midagi. Võib antud teemasse jääda see nö üleliigne jutt, sest mõni asi päris asjalik vaadata neile, kes antud jamasse autoga võivad sattuda või ka inimestele, kes saaksid targemaks, et mitte autot nö heauskselt igale tüübile ka müüa. Et alati tuleb paberimajandusele väga suurt tähelepanu pöörata ja vajadusel kiiresti asjad ARKis korda ajada.
a
Arvos
Foorumi kasutaja
Postitusi: 1103
Liitunud: 31 Jaan 2010 22:57
Asukoht: Tallinn, Saue
Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131

Postitus Postitas Arvos »

Ostu-müügi leping lõpetab koheselt kõik jamad. Antud juhul seda aga võtta pole.
Vii tonn vanarauda üle kaalu ja esita selle tonni kohta ark-ile paber ja ütle, et see oli sinu auto:D Või katsu libistada mõni samaväärne enda oma pähe.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Postitusi: 1029
Liitunud: 13 Mär 2004 11:10
Asukoht: Harjumaa, Kose vald
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

Kus juures, oli mul ka kaasas tsekk, millega sai tõendada, et auto kere osa läks vanarauda. Sellest ei piisanud.
m
manhunt16
Foorumi kasutaja
Postitusi: 56
Liitunud: 16 Okt 2007 21:04
Asukoht: Kohtla-Järve
Autod: LADA 1300SL

Postitus Postitas manhunt16 »

Peab saama ka ilma lammutustõendita. Endal sama tee läbi käidud umbes aasta tagasi.
Tuleb teha taotlus et sõiduk on keskkonnasõbralikult hävitatud.
Sai arki töötajatega enne päris pikalt vaieldud selle teema üle. Lasin neil seaduse välja printida ning tõmmasin rasvase joone alla, pärast mida tunnistati siiski oma eksimust.
Seadusepunkt mille alusel siis toimisin on liiklusseaduse paragrahv 77 lõige 6 punkt 4, kus on selgelt kirjas et sõiduki võib registrist kustutada: mootorsõiduki või selle haagise omaniku või tema esindaja taotluse alusel, millega kinnitatakse, et mootorsõiduk või haagis on hävinud, keskkonnasõbralikult hävitatud või selle kasutamisest on loobutud; POLE NÕUTUD LAMMUTUSTÕENDIT.

Endal oli mul kaasas tookord ainult auto tehniline pass.
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Postitusi: 1029
Liitunud: 13 Mär 2004 11:10
Asukoht: Harjumaa, Kose vald
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

Huvitav, oli kirjutatud avaldus, kus kinnitasin ausõnaga, et auto on lammutatud ja kõik ohtlikud jäätmed transporditud ohtlikejäätmete käitlemispunkti. Selle peale vastati, et kahjuks ei saa me mingi ausõna peale tehtud avaldust menetlusele võtta. Peab vist ise ka ikkagi seaduse lahti lööma.
a
Anx
Foorumi kasutaja
Postitusi: 10
Liitunud: 30 Sept 2012 11:53

Postitus Postitas Anx »

Tuleb vist välje, et need ARKi töötajad ise ka päris täpselt ei tea mida teevad ja kuidas käituda.

Mina prooviks tõesti erinevad ARKid läbi ja võibolla mõnes lastakse maha võtta. Endal on selline kogemus, et kunagi sai rootsist toodud Land Rover Defender mis oli ümber ehitatud offroad masinaks (kõvasti tõstetud, rattad koobastest väljas, ja väljapoole autot raam keevitatud jne jne). Kui jõudsime tallinna arki siis öeldi et sellist autot me eesti teedele küll ei luba, et see ei vasta mingitele nõuetele, kas te olete lolliks läinud, minge garaaži ja tehke auto korda :D Sõitsime siis sealt saue arki, tuli mingi vend lõi paar korda jalaga vastu kummi, ütles et vägev masin ja tunni aja pärast sõitsime kodu poole. Meile jäi lihtsalt mulje et ühel inimesel oli halb päev ja teisel lihtsalt hea. Asutused on mõlemad ARKid, kuid jah... :D

Vabandan kui natuke teemaväline arutelu!
m
manhunt16
Foorumi kasutaja
Postitusi: 56
Liitunud: 16 Okt 2007 21:04
Asukoht: Kohtla-Järve
Autod: LADA 1300SL

Postitus Postitas manhunt16 »

 
Mikk kirjutas:Huvitav, oli kirjutatud avaldus, kus kinnitasin ausõnaga, et auto on lammutatud ja kõik ohtlikud jäätmed transporditud ohtlikejäätmete käitlemispunkti. Selle peale vastati, et kahjuks ei saa me mingi ausõna peale tehtud avaldust menetlusele võtta. Peab vist ise ka ikkagi seaduse lahti lööma.
See on arki töötajate enda möödalask,sest seaduses ju kõik kirjas.
Samuti peaks neil ka juurdepääs olema registrist kustutatud sõidukitele, kus on näha, mille alusel sõiduk kustutatud on.(mainisin neile, et ma tean veel sõidukit, mis selle punkti alusel maha on kantud - seejärel küsiti kohe selle auto andmeid, mida mul kuskilt võtta polnud, aga ajasin asja ikka selleni, et auto sain arvelt maha.
Järelikult on neil ka minu mahakantud sõiduki andmed olemas ning ka olemas see, et kandsin maha taotluse alusel. Ning kui keegi läheks nüüd enda autot maha kandma siis võimalus ju kasvõi minu mahakantud sõiduki andmed neile esitada ja vaadata mis nad siis ütleksid.
a
Arvos
Foorumi kasutaja
Postitusi: 1103
Liitunud: 31 Jaan 2010 22:57
Asukoht: Tallinn, Saue
Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131

Postitus Postitas Arvos »

Nagu paistab kokkuvõtteks, käib asi täpselt nii nagu logman üsna värskes postituses teises teemas ark-i kohta ütles,

 
logman kirjutas: Usun, et enamus ametnikest ei viitsi selle nimel isegi vaeva näha, saati siis veel viitsivad nad sulle midagi tarka seletada, kui küsima lähed. Paljud ei oskagi seletada, sest ei tea isegi. Oma rumalust aga ei tunnista keegi.
Nii ongi lihtsam kehtestada mingi raudne piir, millest sind üle ei lasta ja jutul lõpp.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja
Postitusi: 2501
Liitunud: 22 Juul 2007 17:18
Asukoht: Viljandimaa
Autod: 013

Postitus Postitas SexSix »

Tundub, et tuleb teha avalduse planket, mida siis kõik, kellel vaja mõni olematu sõiduk maha kanda, saaks kasutada. Mina see ja see, minu sõiduk see ja see, vastavalt seadustele see ja see, maha kanda punkt.:D
Vasta